20 tra

Udruga Street workout Solin održala je u nedjelju 24. travnja, 2016. godine s početkom u 12.00 sati svoj treći turnir u Novoj dvorani OŠ „Kraljica Jelena“.

Ni loše vrijeme praćeno jakom kišom i vjetrom nije obeshrabrilo natjecatelje da dođu na ovaj nadasve zanimljiv turnir iz raznih dijelova Hrvatske, pa je tako uz naše natjecatelje iz Solina, tu bilo natjecatelja iz Splita, Zagreba i Sesveta.
– Uz glavnog sponzora Grad Solin, posebno nam je zadovoljstvo na ovom turniru bilo ugostiti našeg novog sponzora „FitnessWorld“ koji je došao čak iz Slovačke kako bi podržao turnir u organizaciji Udruge Street workout Solin.
Turnir su otvorili Solinski „Bubamarci“ svojim veselim plesom, a nakon čega je započelo natjecanje u dvije kategorije: „Slobodni i Kombinirani stil“.

Kod Slobodnog stila svoje snage u dva kruga natjecanja okušalo je 11 natjecatelja, a najbolji među njima bio je Matej Švec, dok je drugo mjesto zauzeo njegov brat Danijel Švec, a treće mjesto Luka Šimić.

Kod Kombiniranog stila (sklekovi, propadanje i zgibovi) snage je odmjerilo 7 natjecatelja, a prvo i drugo mjesto ponovno su odnijela braća Švec, iz Zagreba, dok je treće mjesto zauzeo natjecatelj iz Sesveta Ivan Barišić.

Pobjednici trećeg Street Workout natjecanja u Solinu tako su imali priliku osim medalja za prvo, drugo i treće mjesto u obje kategorije osvojiti i novčane nagrade, kao i bogate nagrade našeg sponzora „FitnessWorld“.
Turnir je pratilo oko 150 gledatelja kojima je naš sponzor također darovao simbolične poklone „EXTRIFIT“ proteine, i energetske čokoladice.