12 ožu

Dana 12.03.2016. na zagrebačkom Velesajmu održano je SW prvenstvo Hrvatske za juniore i seniore. Street workout Solin prvi puta je nastupio na prvenstvu Hrvatske sa trojicom članova u juniorskoj kategoriji osvojivši 8, 14 i 16 mjesto od 18 natjecatelja.

Zadovoljni smo njihovim nastupom i ostvarenim rezultatima, jer kroz par mjeseci su savladili osnovne elemente slobodnog stila u street workout.

Ovim putem se zahvaljujemo Gradu Solinu, Caffe bar Brand, Caffe bar Silver, Caffe bar Light i Clissa d.o.o Klis .

Dobro Vam je poznato da je street workout u Solinu još u svojim povojima jer je ova udruga osnovana tek u travnju 2015. godine., ali bez obzira na činjenicu da se radi o momcima koji su se ovom disciplinom počeli baviti prije nešto više od par mjeseci moramo se pohvaliti da su upravo ti mladi momci juniorske nade Solina bili jedini predstavnici cijele ne samo srednje već i južne Dalmacije te su bez imalo sustezanja ponosno stajali uz bok natjecateljima koji se ovom disciplinom bave godinama.

Ovako mali grad koji iz godine u godinu rađa nove, bolje sportaše i sportašice treba biti ponosan na juniore koji su predstavljali cijelu Dalmaciju te pokazali da se ulaganje u ovu vrstu športa višestruko isplati.

Galerija